CONTACT@SAVEELISAHSLIFE.NL

Updates

31 Juni 2020

Dankbaarheid

De dankbaarheidssteen is een persoonlijk steentje dat je helpt om je bewust te zijn en blijven van al het mooie en goede in je leven. Door je dagelijks bewust te zijn van waar je dankbaar voor bent creëer je meer tevredenheid en geluk. Je kunt dit steentje bij je dragen, op een voor jou zichtbare plek leggen of kiezen om het elke dag op een vast moment even bij je te pakken (bijvoorbeeld voor het slapengaan). Wanneer je het steentje voelt of ziet sta je bewust stil bij de dingen waar je dankbaar voor bent en blij van wordt. Doordat je je dagelijks focust op dankbaar zijn, bedenk je ook steeds meer dingen om dankbaar voor te zijn. Hierdoor leer je dat je, ondanks dat je misschien nog wensen of zorgen hebt of jezelf wilt verbeteren, blij te zijn met wat nu is, wie je bent en wat je hebt.

“Geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt.“

Van lieve Chantal en Angela van Stichting Chantal wil Leven hebben we mooie dankbaarheids steentjes gehad die we mogen opsturen bij iedere donatie van €10,- of meer die gedaan wordt via de donatiepagina: https://www.doneeractie.nl/save-elisah-39-s-life/-29325

LET OP: Als je zo’n steentje wil ontvangen, stuur na je donatie dan een e-mail met je naam en adres naar: info@saveelisahslife.nl, wij kunnen namelijk niet zelf met donateurs in contact komen, zonder e-mail kunnen wij dus geen steentje versturen!

Help jij alsjeblieft mee Elisah naar Barcelona voor haar levensreddende operatie? 

 

9 Juni 2020

Datum voor de operatie

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws..
Er kan niet langer meer gewacht worden met het plannen van een datum voor de operatie van Elisah. Zij gaat steeds verder achteruit en als er nog veel langer gewacht wordt zal zij komen te overlijden.

De datum is dus vastgezet: 7 September 2020 zal deze plaatsvinden in Barcelona.

Maar helaas is het nodige bedrag nog lang niet bij elkaar. We hopen daarom dat jij die dit leest ons kan helpen om het alsnog bij elkaar te krijgen zodat de operatie ook dóór kan gaan.